Captain Toad Treasure Tracker


  • Kategória:
  • Gyártó:


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 12 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A hagyományos videojáték-hősökkel szemben Captain Toadnak és Toadettnek nincsenek különleges képességeik – apró hőseink még ugrani sem tudnak! Ráadásul szinte mindentől félnek, de mégis eltökélten vágnak neki minden kalandnak. Sisaklámpájukkal és elszántságukkal felszerelve számos tájon, például a vadnyugaton és Goomba viziparkokon, megfordulnak, egy rejtvényt és rejtélyt nem hagyva megoldatlanul!

Amit keresnek, nem mindennapi zsákmány: a Power Star, melyet kalandjuk kezdetén Wingo, a hatalmas, kapzsi madár pimaszul lenyúl – és még Toadette-et is magával viszi! Captain Toadra és a játékosra hárul a feladat, hogy legyőzzék Wingót, visszaszerették a Power Start és Toadette-et, aki ezután játszható karakterként bemutatkozik. Összesen több, mint 70 csavaros pálya vár.

Captain Toad és rejtvény-alapú pályái először a Super Mario 3D World-ben jelentek meg. A rajongók annyira megszerették a pályákat, hogy Cpt. Toad és Toadette most saját játékot kaptak! A Captain Toad: Treasure Tracker segítségével a Nintendo ismét vadonatúj játékélményt kínál, jól ismert karakterekkel.