Mario Party 10


  • Kategória:
  • Gyártó:


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 8 000 Ft

A termék elfogyott!
Állapot: Használt

Ára: 6 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Bowser, a váratlan vendég jön, hogy elrontsa a Mario Party sorozat legújabb részét, mely ezúttal Wii U konzolra jelenik meg. Játsz akár Bowserként az új Bowser party minijátékokban akár 4 játékos ellen, melyek Mario és annak barátai bőrébe bújnak. Irányítsd Bowsert a gombok segítségével, mozgással és a Wii U GamePad érintőképernyőjén keresztül és végezz a minijátékokban a lehető legnagyobb pusztítást, miközben a többi játékos igyekszik túlélni.

JÁTÉKELEMEK:

- A játéksorozatban először fordul elő, hogy a GamePad segítségével Bowserként játszhatsz. A Bowser Party minijátékokban egy játékos a tűzokádó Bowserként vállal szerepet, melynek célja meggyújtani, felrúgni, ellökni a többi játékost. Egészen 4 játékos, mely Wii irányítón játszik tud szembeszállni együttes erővel Bowser ellen, melyet a Wii U GamePad segítségével irányítunk. Ennek a túlerőnek köszönhetően, azaz négyen egy ellen, a pusztító party még sose volt ilyen szórakoztató.

- Irányítsd Bowsert különböző módokon a Wii U GamePad segítségével. Például a Bowser's Bad Breath minijátékban a Bowserként játszó játékos az egész GamePadot mozgatva igyekszik tűzgolyókkal eltalálni a többi játékost, melyek igyekeznek a tűzgolyókat kikerülni.

- Az új HD felbontásnak köszönhetően a színek és a textúrák még erőteljesebbek és élénkebbek.

- Élvezzétek az új minijátékokat a klasszikus Mario Party stílusban akár négyen is.