Kingdom Hearts III Deluxe Edition  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 26 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 0000-00-00 után.

ISMERTETŐ:


A kultikus Kingdom Hearts sorozat új epizóddal bõvül, a harmadik rész ráadásul kizárólag next-gen konzolokra jelenik meg, a szemkápráztató látványvilág tehát garantált. A Kingdom Hearts III-at azonban nem elsõsorban a grafikája miatt fogjuk szeretni - sokkal inkább a magával ragadó történet és a harcrendszer az, ami miatt képtelenek leszünk letenni a kontrollert! 
A "Dark Seeker" történetszál záró fejezetében ismét Sora kapta a fõszerepet, mellette pedig a Disney univerzum színe java feltűnik, így Miki Egér, Goofy vagy épp Donald Kacsa oldalán harcolhatunk, miközben a Fény Õrzõi után nyomozunk a Kingdom Hearts III mesevilágában. 
A Master Xenahort elleni harc persze csak a fõ történetszálat jelenti, mellette megannyi apróbb mellékküldetés és egyéb feladat vár ránk, melyek során jól ismert rajzfilmhõsökön segíthetünk - némi jutalomért cserébe, persze. Az így megszerzett tapasztalati pontokból aztán új képességekkel és fejlesztésekkel láthatjuk el hõseinket, így a komolyabb ellenfelek legyõzése sem jelenthet gondot! 

Egy korszak vége: a Kingdom Hearts III-ban meglepõ fordulatot vesznek az események, és véget ér Sora története, 
A Disney-univerzum legismertebb mesehõsei újra az oldalunkon küzdenek, 
Összetett, hihetetlenül látványos összecsapásokat eredményezõ harcrendszer, 
Lenyűgözõ, Xbox One-szintű grafika!