Madden NFL 11  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 3 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A játék borítóján idén Drew Brees, a New Orleans Saints irányítója szerepel majd, akire - a sorozat történetében először - egy rajongói szavazás eredményeként esett a választás. 
A Madden NFL 11 fejlesztésénél a "simpler, quicker, deeper"-elvet követték az Electronic Artsnál, magyarul egy egyszerűbb, gyorsabb és realisztikusabb játék elkészítése volt a cél. Sokkal kevesebb hangsúlyt kap a playbookban való bogarászás, így jóval folyamatosabb és kevésbé szárazabb lesz a játék. Fejlődni fognak az animációk és a mesterséges intelligencia is, illetve kibővülnek majd az online lehetőségek. 

A Madden NFL 11 immáron nem csak a profikhoz szól, hanem azokhoz is, akik kizárólag a futball szeretete miatt játszanak, és tökéletesen mindegynek tartják, hogy a játékosok milyen betanult trükkök szerint cselekednek az akciók során. A stratégiai döntésekre ott van a kapitány, ő az a személy, aki tapasztalatánál és tudásánál fogva a leginkább alkalmas a csapat irányítására. Az előző játékokban minden akció előtt legalább fél percet vett igénybe, hogy kiválasszunk egyet, az apró kis nyilakkal összefirkált, játékosok elmozdulásait bemutató tervek közül, ennek viszont vége. Ha szeretnénk megszabadulni a döntés súlyától, akkor csak aktiválni kell a gameflow opciót, a gép pedig ezután elemzi az aktuális helyzetet, és a várható legjobb eredményt hozó utasításokat adja nekünk.